Comunitate

Comunitate

Oameni care inspiră oameni

Comunitate

Asociația Sunny Future

Ne-am infintat cu scopul de a aduce oamenii mai aprope de comunitate, de natura, de misiunea personala si cresterea interioara.

Suntem un ONG la început de drum cu o echipă de oamnei cu pasiune pentru natură, cunoaștere, comunitate și împuternicirea oamenilor.

Credem că fiecare are dreptul la o viață împlinită, o cunoștere profundă a căii și misiunii personale și sprijinim oamenii să se auto-împuternicească, să își găsească calea și resursele necesare, pentru bunăstarea lor.

 

Milităm pentru crearea de comunități unde viața personală și viața de familie să se împletească armonios cu exigențele avansului tehnologic al societății de azi și nevoia de relații sociale active.

 

Construim spații și proiecte care să aducă oamenii laolată pentru a crea relații sănătoase, a se inspira și a transcede timpurile și provocările în reusșite personale și profesionale.

 

Promovăm cunoașterea în zona ștințelor holistice și spirituale, ca modalitate de reechilibrare și dezvoltare individuală. Prin proiectele noastre inițiăm punți de legătură între oamenii în căutare personală și oamenii care oferă aceste cunoștințe.

 

Credem că reintoarcerea către interior, către Sinele nostru și reîntregirea relațiilor sociale în comunități  este o cheie importată către mbunătățirea calității vieții. 

Misiune

Misiunea noastra  este de a susține dezvoltarea armonioasă a comunităților prin acțiuni de educație non-formală, sociale și culturale în rândul tuturor cetățenilor în beneficiul comun și al generațiilor următoare.

valori

INTEGRITATE

SHARING IS CARING

TOGHETHER WE GROW STRONG

OMUL DE AZI PENTRU OMUL DE MÂINE

ECHIPĂ

IMPLICARE

PASIUNE

sunny future

COMUNITATE​

FAMILIE

RELATII SOCIALE

NATURĂ

EDUCAȚIE

CUNOAȘTERE

ÎMPUTERNICIRE

DEZVOLTARE PERSONALA

Societatea de azi s-a depărtat de la viață comunității. Mai mult decât oricând în contextul evimentelor din ultimii ani (pandemie, conflicte) simțim nevoia de conectare, apartenență și relații sociale. Relația cu noi, cu familia, ca părinți, ca oamenii de carieră a fost infuențată. Nu e ușor să îți găsești echilibru și calea personală, dar cu oamenii potriviți alături, e mai ușor.

Codruța Moldovan Fondator Sunny Future
Codruta Moldovan