Colaboratori

“Knowledge is power, but knowledge about yourself is self-empowerment.”

                                                        Dr.  Joe Dispenza

Scriitor si consilier dezvoltare personala, specialistin NLP, neurostinta.

Terapeut si hipnoterapeut specializat in RTT, gestionarea anxietatii, eliberarea de frici, eliberarea de traume emotionale, gestionarea si echilibrarea emotiilor.

mindfulness

Mindfulness

Invata sa traiesti in prezent, invata sa scapi de grijile continue, invata sa te bucuri de moment, de toate momentele zilnice. Mindfulness este arta de a trai ancorati in prezent, de a fi constienti de actiunile noastre si a invata sa ne bucuram de fiecare moment conectati la noi si sinele nostru.

sunny future

Neuroplasticiate

Stiinta cu ajutorul careiafiecare dintre noi ne putea remodela creierul pentru a scapa de obiceiuri negative, de a ne vindeca, de a ne elibera de comportamnetesi atitudini negative si ainvata lucruri noi.

sunny future

Sanatate, stil de viata

Sanatatea si bunastarea holistica integreaza echilibrul la nivel fizic, emotional, mental si spiritual prin o multime de tehnice si practici simple accesibile oricui. Imbianad medicina functionala cu medicina alternativa, ne putem bucura de o vitalitate mai simpla, mai economica si mai libera.

sanatatesunny future

Herbalistica

Pentru fiecareproblema a omului exista o plantamedicinala si se spune ca toate planetele ne pot ajuta medical sau nutritional. Multe nu le stim si a le stii si folosi ajuta atat de mult la echilibrarea organismului.

sunny future

terapii holistice

Theta healing, RTT, BQH (beyond quantum healing), hipnoterapie, reiki, cristaloterapie etc. Sunt modalitatii de a ne elibera de blocaje, anxietate, stres, vindeca traume si boli, echilibraemorioonal si a trai in deplinatate si armonie.

sunny future

feminitate si cercuri de conectare

A ne descoperi energia, candoarea, frumusetea interioara este un proces pe atat de simplu, pe atat de complicat in zilele noastre. In cadrul cercurilor de femei, creeam un spatiu de non-judecata, de acceptare, de intelegere, iubire si conectare profunda la energia vietii, a planetei, a iubirii.

spiritualitate sunny future

Spiritualitate, legea atractiei si manifestarii

Suntem creatorii vietii noastre fie ca stim sau nu. Cu cat intelegem ca viitorul depinde noi si ca avem puterea sa schimbam orice, cu atat mai repede putem incepe sa ne transformam viata si mediul.

sunny future

Parenting constient

Sa ne crestem copii bland si ferm, cu dragoste, acceptare, intelepciune si totodata sa crestem si noi cu ei, vindecandu-ne ranile si oferindu-ne sansa de a recopilari si hrani copilul din interior, sunt tot atea metode prin care putem face parenting constient si crea o lume mai buna astfel, pentru noi si ai nostri copii.