EMPOWERING

Primul program de Wellbeing si Coaching din Romania adresat mamelor la reintoarcerea din CIC

Empowering Mothers

sesiuni de coaching si wellbeing

Un program complex cu 6 module adresat femeilor, dar în special mamelor care oferă sprijin și asistență emoțională și motivațională, împreună cu sfaturi practice. Susținut de 3 traineri.

viitotul de maine Sunny

Coaching transformațional

Sprijinim femeile - mamele în special, prin instrumente și tehnici specifice de empowerment, să aibă o carieră și o viață familială împlinitoare.
Sunny Future

Conexiune și coeziune de grup

Tematica seminariilor urmărește întărirea coeziunii de grup, promovează valorile și culturile fiecărei organizații în parte, ținând cont în același timp de necesitățile emoționale ale angajatelor.

Suport și consiliere emoțională

Le ajutăm să își găsească motivația și instrumentele necesare pentru a-și atinge obiectivele personale și profesionale și a găsi echilibru între viața personală și profesională.

program destinat angajatelor mame

O adorbare unică între o abordare unică care îmbină consilierea terapeutică cu coachingul motivațional

Află testimonialele companiilor colaboratoare
Viitorul de maine este in bratele mamelor de astazi

despre noi

Echipa

aida tatut Sunny

Aida Tătuț

Terapeut Emoții
Codruta Moldovan Fondatoare Asociatie Sunny Future

Codruța Moldovan

Formator Vocațional
Sunny Future coaching

Andreea Enache

Coach Transformațional

mamele au nevoie de sustinere

Cum să construiești Relații sociale puternice în Medii Profesionale și Personale

 

În mediul profesional competitiv de astăzi, succesul nu se măsoară doar prin realizări profesionale, ci și prin capacitatea de a construi și menține relații solide. Acest workshop-uri reprezintă o oportunitate unică de a descoperi secretele unei interacțiuni umane autentice și de a integra aceste principii atât în carieră, cât și în viața personală.

 

În orice reușită stă abilitatea de a comunica și colabora eficient cu ceilalți. Fie că se dorește să construirea unor relații solide la locul de muncă sau consolidarea valorilor și culturii organizaționale, este esențial ca bunăstarea emoțională și motivațională a anagajaților șă fie o prioritate, care aduce multiple beneficii în vița personală și profesională a acestora.

Viitorul de maine este in bratele mamelor de astazi